Siedle Steel F CL V130

kr 0,00 ink. mva

Et Siedle Steel porttelefonanlegg med elegant estetikk er et godt valg. Dette systemets karakteristiske kjennetegn er det usynlige opphenget, blankpolerte overflater av metall og dets presisjon. Også her har du en rekke muligheter når det kommer til funksjonalitet og utseende.
Kameraet er en del av monteringsplaten og kan justeres etter ønske. Anlegget kommer med funksjoner som fargekamera og samtaleenhet.
Steel-serien passer perfekt til leilighetskompleks, da du kan velge moduler med husnummer og digital anropsvisning som representerer de ulike beboerne i alfabetisk rekkefølge.
Funksjonell utvidelse med massivt husnummer og digital samtalsvisning, som presenterer beboere sortert alfabetisk på en liste. Et nummerskjerm sparer i store boligkomplekser en serie tradisjonelle ringepresser.
Det frittstående stativet bringer alle funksjoner i ergonomisk korrekt posisjon. Øverst ser bevegelsesdetektoren på, kameraet ser på besøkende i ansiktshøyde, søkelyset lyser opp tastelåsen for kodelåsen og ringetrykk, som er plassert i riktig driftshøyde for en hånd.

Når du velger en telefonsvarer, har du hele Siedle In-Home-bussområdet tilgjengelig – inkludert Siedle-appen (App Connection krever en Smart Gateway).

Ta kontakt med oss for prisinfo.

Beskrivelse

Antall anropstaster: 1-2

Levering inkluderer:
• Video dørstasjon Siedle Classic: 1
• Video Black Phone Bus Video Panel: 1-2
• Strømforsyning: 1
• Still inn strømforsyningen: 1
Detaljerte tekniske data finner du i produktinformasjonen.
Fargesystem: PAL
Bildeopptaker: CMOS-sensor 1/3 «756 x 504 piksler
Oppløsning: 550 TV-linjer
Objektiv: 2,1 mm
2-trinns varmesystem: 12 V AC maks 130 mA
Horisontal / vertikal dekningsvinkel: ca. 130 ° / 100 °